Mosa b.v.

Oplossingen
voor vragen die
jouw bezig houden!

Heb je iemand nodig die secuur werkt en snel kan meedraaien? Heb je een piek in het werk?

Mosa b.v. helpt haar klanten om hun doelen te realiseren. Daarbij gaan vertrouwen en kwaliteit hand in hand. Wij investeren in een duurzame relatie met de klant om de kansen te pakken die in de toekomst het verschil maken.

Administratie

Bij Mosa b.v. zijn wij gespecialiseerd in het zoeken naar personeel voor op de administratie. Het is voor ons goed om vooraf te weten welke werkzaamheden er door het personeel moeten worden gedaan. Op de administratie zijn daar tal van mogelijkheden voor. Zoek je iemand met basisvaardigheden, zoals voor de archivering of het aannemen van telefoontjes, of een leidinggevende die zich in een vakgebied, zoals financiën of commercie, heeft gespecialiseerd? Het is ook van belang om aan ons door te geven of je iemand zoekt die in een groter team moet werken, of om een werknemer in een zelfstandige functie.

 

Persoonlijke kenmerken

Om er zeker van te zijn dat het door ons geleverde personeel op een succesvolle manier bij jou op de administratie aan de slag kan, kijken wij ook naar de persoonlijke kenmerken van de kandidaten. Het is voor ons belangrijk dat het gaat om iemand met een goede taalvaardigheid en een communicatieve instelling. Nauwkeurigheid is ook van belang op een administratie. Een werknemer op de administratie moet daarnaast sociaal voelend zijn, zodat hij met de collega’s en de klanten gemakkelijk om kan gaan. Daarnaast zullen wij altijd op zoek gaan naar iemand die graag in een team wil werken, tenzij je aangeeft dat je een multifunctionele solist nodig hebt.

Administratie Mosa BV

Opleiding 

Een medewerker op de administratie moet een relevante opleiding hebben gevolgd. Het aanbod aan opleidingen is echter erg groot. Vrijwel elke opleiding maakt de cursisten bekend met de basisvaardigheden, zoals rapporteren, organiseren, informatie verwerken en analyseren, oplossingsgericht denken en het werken met bekende kantoorsoftware. Maar niet elke opleiding legt de accenten op de vaardigheden waarnaar jij op zoek bent. Als je ons vertelt welke taken de nieuwe medewerker krijgt, kunnen wij voor iemand met de juiste skills zorgen. Dan krijg je een werknemer op de administratie die op zijn plek zit en zijn werk met tevredenheid zal uitvoeren.

Op zoek naar werk?

Uitzendbureau Mosa BV is altijd op zoek naar mensen die graag willen werken. Solliciteer direct en wij nemen snel contact met je op.

Flexibel

Mosa b.v. weet dat geen enkel bedrijf hetzelfde is en daarom bieden wij flexibele oplossingen op maat voor onze klanten.

Deskundig

Deskundigheid is een fundament van onze dienstverlening en van de vertrouwensrelatie die we met onze klanten opbouwen. Vertrouwen en kwaliteit gaan hand in hand. Daarom doen we er alles aan om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren.

Betrouwbaar

Mosa b.v. zorgt voor een stabiele levering van personeel, Mosa b.v. is jouw  rots in de branding. Wij zijn bereikbaar, benaderbaar en investeren in een duurzame relatie met onze klanten.

Is je interesse gewekt?

Van onze klanten

Komt terug
85%
Beveelt ons aan
93%
E: Info@mosabv.nl - T: 075 206 41 48
Info@mosabv.nl