Mosa b.v.

Oplossingen
voor vragen die
jouw bezig houden!

Zoek jij een timmerman, schilder, tegelzetter, stukadoor of gewoon een helper?

Mosa b.v. helpt haar klanten om hun doelen te realiseren. Daarbij gaan vertrouwen en kwaliteit hand in hand. Wij investeren in een duurzame relatie met de klant om de kansen te pakken die in de toekomst het verschil maken.

Bouw

De behoefte aan werknemers in de bouw kan snel wisselen. Dat is enerzijds afhankelijk van het soort projecten er door je bedrijf wordt aangenomen, en door de hoeveelheid tijd die met deze projecten gemoeid is. Mosa b.v. is een goede partner, die de kennis heeft om altijd voldoende goed gekwalificeerd personeel inzetbaar te hebben. Er zijn er dus altijd metselaars, stukadoors, timmerlieden, installateurs, tegelzetters, projectmanagers en procesmanagers beschikbaar. Dat komt doordat Mosa b.v. een grote pool aan werknemers heeft en bovendien een groot informatienetwerk heeft opgezet. Op die manier lukt het om bedrijven altijd te helpen als zij personeel nodig hebben.

Informatie uitwisselen

Het uitwisselen van informatie is een belangrijke voorwaarde voor het succesvol plannen van werknemers bij bedrijven in de bouw. Met deze bedrijven wordt daarom een goede relatie opgebouwd. Onderdeel daarvan is regelmatig overleg, waarbij hun wensen worden geïnventariseerd. Die wensen bestaan uit hoeveelheden personeelsleden die nodig zijn, de momenten waarop dat personeel inzetbaar moet zijn, en de vaardigheden die het personeel moet hebben. Mosa b.v. probeert die wensen te realiseren door flexibele afspraken te maken met zowel de bedrijven als het personeel over hun inzetbaarheid. Dat zou kunnen betekenen dat een werknemer bij meerdere klanten tegelijk een deeltijdfunctie heeft.

Bouw Mosa BV

Deskundig en betrouwbaar

Mosa b.v. heeft met zijn werkwijze inmiddels bewezen over ruim voldoende deskundigheid te beschikken om meerwaarde te bieden. Dat het telkens weer lukt om het juiste personeel op het juiste moment bij klanten in te zorgt er ook voor, dat steeds meer klanten vertrouwen hebben in Mosa b.v. Als klanten eenmaal gebruik hebben gemaakt van de diensten van Mosa b.v. kennen ze de manier van werken. Vanaf dat moment doen zij zelf meer moeite om voldoende informatie te verstrekken. Ook dat komt ten goede aan de succesvolle benadering van het invullen van vacatures door Mosa b.v.

Op zoek naar werk?

Uitzendbureau Mosa BV is altijd op zoek naar mensen die graag willen werken. Solliciteer direct en wij nemen snel contact met je op.

Flexibel

Mosa b.v. weet dat geen enkel bedrijf hetzelfde is en daarom bieden wij flexibele oplossingen op maat voor onze klanten.

Deskundig

Deskundigheid is een fundament van onze dienstverlening en van de vertrouwensrelatie die we met onze klanten opbouwen. Vertrouwen en kwaliteit gaan hand in hand. Daarom doen we er alles aan om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren.

Betrouwbaar

Mosa b.v. zorgt voor een stabiele levering van personeel, Mosa b.v. is jouw  rots in de branding. Wij zijn bereikbaar, benaderbaar en investeren in een duurzame relatie met onze klanten.

Is je interesse gewekt?

Van onze klanten

Komt terug
85%
Beveelt ons aan
93%
E: Info@mosabv.nl - T: 075 206 41 48
Info@mosabv.nl