Mosa b.v.

Oplossingen
voor vragen die
jouw bezig houden!

Op zoek naar een bediener, barista of hostess? Ons personeel bezorgt jouw klanten die ultieme beleving.

Mosa b.v. helpt haar klanten om hun doelen te realiseren. Daarbij gaan vertrouwen en kwaliteit hand in hand. Wij investeren in een duurzame relatie met de klant om de kansen te pakken die in de toekomst het verschil maken.

Horeca & Catering

Als je met je bedrijf actief bent in de horeca of catering is het van essentieel belang dat je je personeel waardeert en vertrouwt. Dat krijg je in veelvoud terug, want personeel dat op een fijne manier met de klanten omgaat zorgt ervoor dat die klanten terugkomen. Bij Mosa b.v. zoeken we naar personeel dat iets extra’s biedt. Dat kan personeel in de bediening zijn, of personeel dat jouw klanten zo gastvrij mogelijk onthaalt. Maar ook de medewerkers in de keuken en achter de bar dragen hun steentje bij aan het succes van jouw bedrijf. Mosa b.v. doet zijn uiterste best om de personeelsleden te vinden die het beste passen bij jouw ideeën over horeca en catering.

Deskundig en flexibel

Het is na de pandemie niet gemakkelijk om nieuw personeel te vinden dat in de horeca & catering wil werken. Maar als je als werkgever de juiste randvoorwaarden biedt is het voor ons best mogelijk om nieuwe werknemers te vinden. Op basis van jouw wensen gaan we op zoek naar mensen met de juiste opleiding, ervaring en bereidheid om in jouw bedrijf te werken. Het spreekt voor zich, dat je daar als werkgever een beetje flexibel in moet zijn. Als je aan ons doorgeeft waar je grenzen liggen ten aanzien van beloningen en werktijden is er altijd een  goede oplossing te vinden.

Horeca Catering Mosa BV

Aandacht voor de opdrachtgever

Bij Mosa b.v. lukt het bijna altijd om werknemers te vinden voor onze opdrachtgevers. Dat komt omdat wij ons goed voorbereiden en voorafgaand aan een zoekopdracht in gesprek gaan over de wensen. We weten dus precies waar je naar op zoek bent en we stoppen pas met zoeken als we de juiste persoon gevonden hebben. Ondanks de grote schaarste aan personeel voor horeca & catering werken wij nauwgezet en we screenen onze kandidaten op betrouwbaarheid. Daarom zijn wij op het gebied van personeelsvoorziening jouw rots in de branding.

Op zoek naar werk?

Uitzendbureau Mosa BV is altijd op zoek naar mensen die graag willen werken. Solliciteer direct en wij nemen snel contact met je op.

Flexibel

Mosa b.v. weet dat geen enkel bedrijf hetzelfde is en daarom bieden wij flexibele oplossingen op maat voor onze klanten.

Deskundig

Deskundigheid is een fundament van onze dienstverlening en van de vertrouwensrelatie die we met onze klanten opbouwen. Vertrouwen en kwaliteit gaan hand in hand. Daarom doen we er alles aan om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren.

Betrouwbaar

Mosa b.v. zorgt voor een stabiele levering van personeel, Mosa b.v. is jouw  rots in de branding. Wij zijn bereikbaar, benaderbaar en investeren in een duurzame relatie met onze klanten.

Is je interesse gewekt?

Van onze klanten

Komt terug
85%
Beveekt ons aan
93%
E: Info@mosabv.nl - T: 075 206 41 48
Info@mosabv.nl