Mosa b.v.

Oplossingen
voor vragen die
jouw bezig houden!

Voor productiemedewerkers, inpakkers etc. ben je bij ons aan het juiste adres.

Mosa b.v. helpt haar klanten om hun doelen te realiseren. Daarbij gaan vertrouwen en kwaliteit hand in hand. Wij investeren in een duurzame relatie met de klant om de kansen te pakken die in de toekomst het verschil maken.

Industrie & productie

Mosa b.v beschikt over de deskundigheid en het netwerk om jou als opdrachtgever aan het juiste personeel voor de industrie & productie te helpen. Daarbij is het van belang dat wij goed op de hoogte zijn van jouw wensen. Zoals over het gewenste niveau en de technische achtergrond die de kandidaten moeten hebben. Maar we moeten ook weten hoe je de toekomst ziet. Heb je het personeel nodig voor een project met een beperkte looptijd of gaat het om een permanente functie? En zijn er mogelijkheden om kandidaten die een deeltijdfunctie willen in dienst te nemen? Zoals je ziet zijn er nogal wat factoren die een rol spelen bij het vinden van het juiste personeel.

 

Behoefte inventariseren

Om jou te kunnen voorzien van personeel in de industrie & productie investeren we bij Mosa b.v. in de relatie met al onze cliënten. Wij zijn daardoor uitstekend op de hoogte van jouw wensen, maar ook van die van onze andere cliënten. Zodoende weten wij al heel vroegtijdig als personeel bij een andere opdrachtgever van ons weer beschikbaar komt voor een nieuwe functie. Door deze netwerkfunctie zijn we in staat om personeel in de industrie & productie soepel van de ene naar de andere opdrachtgever te begeleiden.

 

Industrie Productie Mosa BV

Goede bereikbaarheid

Personeel in de industrie & productie is schaars. Om als opdrachtgever op het juiste moment voldoende mensen aan het werk te kunnen hebben is het noodzakelijk om Mosa b.v. goed op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in je bedrijf. Daar doen wij zelf alles aan door altijd goed bereikbaar te zijn. Je kunt als cliënt op elk moment contact opnemen als je iets wilt melden of vragen. Uiteindelijk zal dat effect hebben op de snelheid waarmee wij het geschikte personeel in de industrie & productie voor jouw bedrijf kunnen leveren.

Op zoek naar werk?

Uitzendbureau Mosa BV is altijd op zoek naar mensen die graag willen werken. Solliciteer direct en wij nemen snel contact met je op.

Flexibel

Mosa b.v. weet dat geen enkel bedrijf hetzelfde is en daarom bieden wij flexibele oplossingen op maat voor onze klanten.

Deskundig

Deskundigheid is een fundament van onze dienstverlening en van de vertrouwensrelatie die we met onze klanten opbouwen. Vertrouwen en kwaliteit gaan hand in hand. Daarom doen we er alles aan om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren.

Betrouwbaar

Mosa b.v. zorgt voor een stabiele levering van personeel, Mosa b.v. is jouw  rots in de branding. Wij zijn bereikbaar, benaderbaar en investeren in een duurzame relatie met onze klanten.

Is je interesse gewekt?

Van onze klanten

Komt terug
85%
Beveelt ons aan
93%
E: Info@mosabv.nl - T: 075 206 41 48
Info@mosabv.nl