Mosa b.v.

Oplossingen
voor vragen die
jouw bezig houden!

Zoek je ervaren of startende medewerkers in de logistiek? We helpen je graag verder.

Mosa b.v. helpt haar klanten om hun doelen te realiseren. Daarbij gaan vertrouwen en kwaliteit hand in hand. Wij investeren in een duurzame relatie met de klant om de kansen te pakken die in de toekomst het verschil maken.

Logistiek

Sinds de explosieve groei van e-commerce heeft de logistieke sector een enorme ontwikkeling doorgemaakt. In veel bedrijven is er nog steeds ruimte om het logistieke proces te verbeteren. Het is goed om daar bij het werven van nieuwe logistiek medewerkers rekening mee te houden. Uiteraard heb je deze medewerkers nodig om de grote bulk aan dagelijkse werkzaamheden weg te werken. Maar het is ook goed als er medewerkers bij zijn die ideeën hebben over het versnellen en vereenvoudigen van de logistieke processen. Voor personeel in de logistiek is het daarom belangrijk dat wij weten naar welk type medewerker je op zoek bent.

Eigenschappen van logistiek leidinggevenden

Een leidinggevende op het gebied van logistiek is sterk in het aansturen van de logistiek medewerkers op de werkvloer. Hij moet in staat zijn de lopende processen zo soepel mogelijk te laten verlopen en calamiteiten zo vlot mogelijk te verhelpen. Maar een leidinggevende speelt ook een rol bij de continuïteit van de afdeling logistiek. Hij kan als eerste conflicten signaleren. Van een logistiek leidinggevende mag worden verwacht dat hij oplossingen aandraagt om de verschillende teams optimaal met elkaar samen te laten werken. Dat vraagt om personeel met goede contactuele eigenschappen, maar ook mensen die knopen kunnen doorhakken.

Logistiek Mosa BV

Vraag en antwoord bij elkaar brengen

Bij Mosa b.v. is het van groot belang dat het zoeken naar logistiek personeel op basis van de juiste wensen wordt gedaan. Neem daarom als opdrachtgever de tijd om samen met ons je wensen ten aanzien van nieuw personeel op het gebied van logistiek te formuleren. Wij hebben voldoende flexibiliteit om je op basis daarvan het beste personeel te leveren. Niet alleen functie-inhoudelijk, maar ook wat betreft het arbeidscontract zijn wij in voor allerlei oplossingen. Laat ons daarom weten waar je naar op zoek bent, zodat wij daar het juiste antwoord bij kunnen zoeken.

Op zoek naar werk?

Uitzendbureau Mosa BV is altijd op zoek naar mensen die graag willen werken. Solliciteer direct en wij nemen snel contact met je op.

Flexibel

Mosa b.v. weet dat geen enkel bedrijf hetzelfde is en daarom bieden wij flexibele oplossingen op maat voor onze klanten.

Deskundig

Deskundigheid is een fundament van onze dienstverlening en van de vertrouwensrelatie die we met onze klanten opbouwen. Vertrouwen en kwaliteit gaan hand in hand. Daarom doen we er alles aan om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren.

Betrouwbaar

Mosa b.v. zorgt voor een stabiele levering van personeel, Mosa b.v. is jouw  rots in de branding. Wij zijn bereikbaar, benaderbaar en investeren in een duurzame relatie met onze klanten.

Is je interesse gewekt?

Van onze klanten

Komt terug
85%
Beveelt ons aan
93%
E: Info@mosabv.nl - T: 075 206 41 48
Info@mosabv.nl