Mosa b.v.

Oplossingen
voor vragen die
jouw bezig houden!

Schoonmaakwerk doe je via ons. Het beste personeel tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Mosa b.v. helpt haar klanten om hun doelen te realiseren. Daarbij gaan vertrouwen en kwaliteit hand in hand. Wij investeren in een duurzame relatie met de klant om de kansen te pakken die in de toekomst het verschil maken.

Schoonmaak

Voor elk soort functie in de schoonmaakbranche levert Mosa b.v. het juiste personeel. Wij hebben schoonmakers voor bedrijfsschoonmaak, voor de zorg en andere specifieke situaties. Als via ons iemand wordt gevonden voor de schoonmaak van kantoren zit je altijd aan een schoon bureau. Natuurlijk is ook de vloerbedekking netjes gestofzuigd en worden de vergaderfaciliteiten opgefrist en netjes opgeruimd. De schoonmakers die voor ons bij bedrijven werken als bedrijfsschoonmaker zetten echter graag een stapje extra. Als opdrachtgever kun je daarvan profiteren door hen het te laten melden als er reparaties nodig zijn, of als voorraden van kantoorbenodigdheden en schoonmaakmiddelen moeten worden aangevuld.

Zorgsector

Voor schoonmaak in de zorg zijn andere mensen nodig dan bij de bedrijfsschoonmaak. In de zorg werken vooral medewerkers die het geen probleem vinden om ook de zwaardere huishoudelijke taken uit te voeren, zoals bedden verschonen, toiletten schoon te maken, vloeren van douches te dweilen, keukens schoon te maken en vuilnis af te voeren. De schoonmakers die in deze branche actief zijn, zijn altijd erg begaan met de cliënten, waarvoor ze de werkzaamheden uitvoeren. Als je als opdrachtgever wilt dat deze schoonmakers extra taken op zich nemen, zoals rapporteren wat de situatie bij aankomst is of hoe de cliënt zich voelt, is dat geen probleem.

Schoonmaak Mosa BV

Overige soorten schoonmaak

Er bestaat ook gespecialiseerde schoonmaak, zoals het schoonmaken van productieruimten of het reinigen van panden waar brand is geweest. Ook voor al deze werkzaamheden kunnen wij schoonmakers leveren. Al onze schoonmakers zijn in het bezit van de vereiste standaardopleidingen, maar er zijn ook mensen bij die specifieke opleidingen hebben gedaan. Als je je wensen aan ons kenbaar maakt zoeken wij daar de meest geschikte kandidaten bij. Ook als je op zoek bent naar een schoonmaker voor een tijdelijke functie of iemand voor een deeltijdfunctie, dan kunnen wij daar een oplossing voor vinden.

Op zoek naar werk?

Uitzendbureau Mosa BV is altijd op zoek naar mensen die graag willen werken. Solliciteer direct en wij nemen snel contact met je op.

Flexibel

Mosa b.v. weet dat geen enkel bedrijf hetzelfde is en daarom bieden wij flexibele oplossingen op maat voor onze klanten.

Deskundig

Deskundigheid is een fundament van onze dienstverlening en van de vertrouwensrelatie die we met onze klanten opbouwen. Vertrouwen en kwaliteit gaan hand in hand. Daarom doen we er alles aan om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren.

Betrouwbaar

Mosa b.v. zorgt voor een stabiele levering van personeel, Mosa b.v. is jouw  rots in de branding. Wij zijn bereikbaar, benaderbaar en investeren in een duurzame relatie met onze klanten.

Is je interesse gewekt?

Van onze klanten

Komt terug
85%
Beveelt ons aan
93%
E: Info@mosabv.nl - T: 075 206 41 48
Info@mosabv.nl